Budgetmobilen med 4G, ZTE Blade Apex presenteras

ZTE Blade Apex

ZTE Blade Apex

Kinesiska ZTE som under ett tag för några år sedan dominerade försäljningslistorna i Sverige med deras budget Android-lur ZTE Blade är tillbaka med ännu en uppföljare till produktlinjen. Den nya mobilen är även den en Androidmobil i budgetklassen och går under namnet ZTE Blade Apex.

Blade Apex låter inte budgetpriset hålla dem tillbaka från att erbjuda LTE/4G och presenteras i samarbete med Telenor. Förutom 4G har mobilen en 4,5 tums qHD-skärm med upplösningen 540×960 pixlar, 2 GB i lagringsutrymme, 1 GB i RAM-minne och en fyrkärnig processor på 1.2 GHz från Qualcomm. Mobilen bjuder även på Bluetooth 4.0 och ett batteri med kapaciteten 2 070 mAh för attt ge kraft åt det hela. När det kommer till kameror har Blade Apex en 5 Megapixlars kamera på baksidan och en 1 Megapixlar på framsidan. Operativsystemet är Android 4.1 och dimensionerna för mobilen är 133x66x10,4 mm och vikten 140 gram.

ZTE Blade Apex går att köpa hos Telenor tillsammans med ett 24 månaders Familjeflex-abonnemang abonnemang för 99 kronor i månaden. Dock om du går in på Telenor:s hemsida så verkar det lägsta priset tillgängligt just nu vara 199 kr/mån, så det kan vara en miss antingen i ZTE:s pressrelease eller på Telenor:s hemsida. Väljer du att köpa din Blade Apex hos Telenor utan abonnemang så kan du köpa den för kontantpriset 1 800 kr. Källa: ZTE Mynewsdesk pressrelease

Detta inlägg är publicerat i Android, ZTE och taggat , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam