Galaxy S IV ryktas varken få Exynos-chip eller Super AMOLED-skärm

Samsung Galaxy S IV ryktas att inte få ett Exynos-chip

Samsung Galaxy S IV ryktas att inte få ett Exynos-chip

Den 14:e Mars förväntas Samsung Galaxy S IV att presenteras officiellt av Samsung, men fram tills dess lär ryktena dugga tätt. Ett av dem är från några påstådda insiders som säger att Galaxy S IV varken kommer att få en Super AMOLED-skärm eller ett Exynos-chip. Istället för Samsungs självutvecklade processorchip Exynos så ska den få Qualcomms system-on-chip Snapdragon 600 med en högre klockfrekvens för processorkärnorna på 1,9 GHz vilket då är högre än konkurrenten HTC One.

Istället för en Super AMOLED-skärm som för Galaxy S III så sägs det att Galaxy S IV kommer att få en SoLux-skärm på 4,99 tum med Full HD-upplösning.

Andra beryktade specifikationer inkluderar 2 GB i RAM-minne, 16, 32 eller 64 GB i internt lagringsutrymme och en rejäl kamera på baksidan på 13 Megapixlar.

Storleken ryktas att klocka in på 140.1 x 71.8 x 7.7mm och trots den stora skärmen och den kraftfulla hårdvaran så sägs vikten vara endast 138 gram för Galaxy S IV. Förutom detta sägs mobilen komma med ett löstagbart batteri, en fysisk hemknapp med kapacitiva knappar runt omkring, plastbakstycke och bli tillgänglig i färgerna svart och vit. Källa: Swedroid

Detta inlägg är publicerat i Android, Rykten, Samsung och taggat , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam