[Sponsrad video] Logitech presenterar ny UE-serie med hörlurar och öronsnäckor

Videon i detta inlägg är sponsrad

Logitech UE 9000

Logitech UE 9000

Logitech har nu presenterat en ny serie hörlurar, öronsnäckor och trådlösa högtalare tillsammans med deras nya trådlösa enhet för Internetradio och musiktjänster, UE Smart Radio. De trådlösa hörlurarna och ljudenheterna i serien UE och är inspirerade av möjligheten att kunna lyssna på musik i en rymdstation utan några sladdar som är i vägen.

Logitech UE 900

Logitech UE 900

I UE-serien hittar du slutna hörlurar som UE 4000, UE 6000 och UE 9000, där 4000 och 6000 har sladd men 9000 är trådlös med Bluetooth. Serien bjuder även på öronsnäckor eller in-ear hörlurar i olika prisklasser med UE350VI, UE400VI, UE600VI och UE900.

De nya UE-lurarna andas innovation och teknik medan de samtidigt har en snygg och tillgänglig design. Med Logitech UE:s nya linje med produkter vill de dela deras passion för att skapa ljudprodukter med det bästa ljudet i världen för alla som lever för musiken. Detta är något som återkopplas i en rad nya reklamfilmer från tillverkaren där viktiga historiska händelser kopplas samman med vikten av hur viktigt musik är för oss människor.

Videon i detta inlägg är sponsrad

Detta inlägg är publicerat i Appar, Mobiltillbehör och taggat , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam