Samsung släpper Android 2.3 Gingerbread till Galaxy S

Gingerbread-uppdatering för Samsung Galaxy S i KIES

Gingerbread-uppdatering för Samsung Galaxy S i KIES

Det ryktades för mindre än en vecka sen att Samsung Galaxy S skulle få en uppdatering till Gingerbread i mitten av April. Det verkar som att Samsung hållit vad de lovat då de nu släppt uppdateringen till Android 2.3 som går att ladda ner genom Samsung:s mjukvara KIES. Den officiella uppdateringen läckte ut i slutet av Mars, men nu är den alltså ute på riktigt. Den senaste versionen av Android för med sig optimeringar av prestandan, minskande av så kallade ”microfrysningar” i gränssnittet. Skillnaden i prestanda och flyt ska tydligen vara väldigt märkbar mellan Android 2.2 FroYo och 2.3 Gingerbread, men en del personer verkar ha haft problem med att få uppdateringen att fungera som den ska. Läs mer om tips och tricks för den nya uppdateringen och hur du försäkrar dig om att den fungerar på bästa sätt hos Swedroid som rapporterade om nyheten.

Detta inlägg är publicerat i Android, Gingerbread, Samsung, Uppdateringar och taggat , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam