Samsung släpper reklamer för Galaxy S2

Samsung har nu släppt två reklamklipp för deras kommande efterlängtade Androidmobil Galaxy S2. I det ena klippet är det betoning på SUPER AMOLED-pekskärmen som enligt reklamen kan vara för realistisk vilket leder till att flickan i klippet låter mobilen bada med guldfiskarna.

I det andra klippet visas en pälsklädd vandrare i extrem kyla upp som använder mobilens tal-till-text funktion för att slippa frysa om fingrarna när han ska få en hundsläde sänd till sig. Just den andra reklamen tycker jag visar upp en väldigt lovande funktion om den är så pricksäker som i reklamen, för ibland är det ju lite segt att skriva långa SMS som i spöregnet eller i en kall busskur.

Galaxy S2 finns att förhandsboka hos Telenor och kommer släppas den 1:a Maj i Storbritannien och den tros komma en aning senare till Sverige.

Detta inlägg är publicerat i Android, kommande mobiler, Samsung och taggat , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

En Kommentar

  1. Publicerad april 24, 2011 kl 10:31 f m | Permalänk

    Lite roliga reklamer faktiskt 🙂 Plus att telefonen verkar riktigt läcker!

En Trackback

  • […] mobil klarar sig rätt ok i kyla och högt tryck ett tag och att nyheten passar väldigt bra till Samsung:s nya reklamfilm för Galaxy S2 där en vandrare i snön använder mobilen. Det blir intressant att se om denna bedrift får en […]

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam