Svart Samsung Galaxy S III verkar vara på väg

Svart Samsung Galaxy S III från Mobilefun:s blogg

Svart Samsung Galaxy S III från Mobilefun:s blogg

När Samsung Galaxy S III släpptes fanns den tillgänglig i två färger (även om de hade problem med tillgängligheten för den blåa); pebble blue och marble white. Även en röd Galaxy S III dök upp exklusivt för Amerikanska operatören AT&T, men nu verkar det som att ännu en färg kan vara på väg: svart. Vad som talar för detta är två bilder som dykt upp; en på vad som ser ut att vara en svart Galaxy S III i tunnelbanan som postades på Samsung:s Facebook-sida och en där modellen listas på en läckt bild från återförsäljaren Carphone Warehouse butiksystem.

Är det en svart Samsung Galaxy S III här i tunnelbanan?

Är det en svart Samsung Galaxy S III här i tunnelbanan?

En annan återförsäljare i Storbritannien, Mobilefun har gått ut med ett påstått pris och releasedatum för den svarta modellen. Priset hos dem kommer att vara samma som för de nuvarande blåa och vita modellerna och releasen ska vara redo inom fyra till sex veckor hos dem.

Flera Samsung-event är på gång närmsta dagarna så det blir intressant att se om någon av dem adresserar detta rykte och om de samtidigt passar på att släppa den officiella uppdateringen till Jelly Bean tillsammans med den nya färgen. Källor: Pocketnow 1, Pocketnow 2

Detta inlägg är publicerat i Android, Jelly Bean, kommande mobiler, Rykten, Samsung och taggat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!




  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam