Svenska Nexus S får Super-LCD-skärm

Nexus S display

Nexus S display

Google Nexus S, uppföljaren med deras tidigare samarbete med Samsung, Nexus One kommer få en Super-LCD-skärm i Sverige. För tillfället säljs Nexus S bara i utvalda marknader p.g.a. den ljusstarka Super-AMOLED-skärmen som fabriken inte hinner producera i takt med dess efterfrågan. För att ändå låta Nexus S komma till Sverige till utsatt releasedatum 3:e Mars har Samsung beslutat att den svenska versionen kommer ha den näst mest ljusstarka typen av skärm i mobilen, en Super-LCD. Enligt Samsung Sverige kommer detta inte påverka helhetsintrycket av Nexus S, men huruvida detta stämmer helt kan vara intressant att se i ett test där en utländsk variant av mobilen jämförs med den svenska.

Nexus S som blir den första mobiltelefonen som skeppas med nya Android 2.3 Gingerbread, har ett releasedatum för 3:e Mars 2011 i Sverige och ett cirkapris på 5 700 kr.

Källor: Mobil.se, Swedroid

Detta inlägg är publicerat i Android, Google, kommande mobiler, Samsung och taggat , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam