ZTE Blade får äntligen en uppdatering till Android 2.2 FroYo

ZTE Blade får äntligen Android 2.2 FroYo

ZTE Blade får äntligen Android 2.2 FroYo

I början av Mars var det snack om att ZTE Blade skulle få en efterlängtad uppdatering till Android 2.2 FroYo i slutet av Mars till de som köpt Blade med operatören Comviq eller Telia. Comviq sa redan i slutet av Januari att uppdateringen skulle komma ”snart”, men den har alltså dröjt tills nu. ZTE Blade säljs från början med Android 2.1 Eclair som släpptes i Januari 2010, men nu finns en officiell version till Androdid 2.2 FroYo att hämta hem till mobilen från ZTE Sveriges hemsida. Enligt kommentarer på Swedroid och dess forum verkar det tyvärr som att vissa användare haft problem med att ladda hem och installera uppdateringen, men de som har Comviq eller Telia till mobilen ska nu kunna genomföra uppgraderingen. Av någon anledning är FroYo inte tillgängligt för de som har köpt mobilen via Tele2 än, men enligt ZTE kommer alla Blade-ägare med Tele2 få uppdateringen någon gång nu i början av April, så det är bara en tidsfråga.

Android 2.2 FroYo för med sig förbättringar som optimeringar för hastighet, minne och prestanda vilket kan gynna ZTE Blade som kan vara lite segare än konkurrenterna på vissa saker- men det är ändå en otroligt prisvärd mobil. Jag har själv skaffat en ZTE Blade förra veckan som jag nu testar och planerar att skriva en recension och ladda upp lite härliga bilder och en unboxning-video till inom kort. Personligen kommer jag vänta lite till innan jag uppdaterar min Blade från 2.1 till 2.2 då jag inte riktigt hunnit köra allting som kan vara intressant att titta på före ocnh efter.

Har du som ägare av Blade skaffat uppdateringen till Android 2.2 FroYo nu eller tidigare? Vilken operatör har du och gick uppdateringen bra? Märker du några tydliga förbättringar från innan? Källa: Swedroid

Detta inlägg är publicerat i Android, ZTE och taggat , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam