Första mobilen med Symbian Belle, Nokia 700 presenteras

Nokia 700: Första mobilen med Symbian Belle

Nokia 700: Första mobilen med Symbian Belle

Nu släpper Nokia den första mobilen med operativsystemet Symbian Belle. Mobilen heter Nokia 700 och har en väldigt liten och slimmad design. Med storleken 110×50,7×9,7 millemeter är Nokia 700 en av de minsta/kompakta smartphones på Svenska marknaden då den till och med är mindre än Sony Ericsson Xperia X10 Mini. Skärmen är 3.2 tum stor av typen ClearBlack.

700 är även Nokia:s mest miljövänliga mobil hittills med flera energieffektiva funktioner, och skal av återvunnen plast och metall och material som är fritt från PVC, BFR och RFR. Inuti Nokia 700 hittas en 1 GHz processor, internt minne på 2 GB som kan utökas med minneskort på Max 32 GB och på baksidan har mobilen en kamera på 5 Megapixlar.

Nytt för Symbian Belle är tillgång till Nokias snabbaste och mest kraftfulla browser hittills, sex startskärmar istället för tre, en ny pull-down meny och programväxlare.  Du får också ett nytt gränssnitt och nya live-widgets som låter dig flytta runt och ändra storleken på dina widgets på startskärmarna efter vad du prioriterar mest.

Nokia 700 har inte fått något exakt datum för Sverige, men globalt kommer den släppas under September med ett pris motsvarande 3 200 kronor. Källor: Nokia nyheter, Mobil

Detta inlägg är publicerat i kommande mobiler, Nokia, Releasedatum, Symbian, Uppdateringar och taggat , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam