Introduktionsvideo för HTC Sensation släppt

HTC har släppt en ny video för att marknadsföra deras kommande mobil Sensation. Mobilen är en av de mest eftertraktade just nu och har en 4,3 tums SLCD-touchscreen med tåligt Gorilla Glass och en 1.2 GHz dubbelkärnig processor från Qualcomm. Andra funktioner inkluderar två kameror varav den på baksidan är på 8 Megapixlar och låter dig filma i Full HD 1080p i 30 fps samtidigt som alla funktioner och kraftfull hårdvara bara väger in på endast 148 gram.

I HTC:s introduktionsvideo går de pedagogiskt igenom HTC Sensation:s olika funktioner och egenskaper. HTC presenterar mobilen som en ”for those looking for a blazing fast smartphone with unpresidentet multimedia capabilities”. Tyvärr verkar det mesta i videon bestå av datorgenererad grafik och ge en begränsad bild av hur mobilen är att använda, men den ger en trevlig presentation av vad mobilen har att erbjuda.

Detta inlägg är publicerat i Android, Gingerbread, HTC, kommande mobiler och taggat , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

En Trackback

  • […] eftertraktade mobilen HTC Sensation som blev officiell i mitten av April och fick en introduktionsvideo i mitten av Maj, kommer nu få en smygpremiär hos The Phone House den 6:e Juni. På nationaldagen nu på Måndag […]

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam