Läckta bilder på uppföljaren till Xperia X10 mini pro?

Uppföljare till Xperia X10 mini pro?

Uppföljare till Xperia X10 mini pro?

Det har läckt ut bilder på vad som tros vara uppföljaren till Sony Ericsson:s mobiltelefon Xperia X10 mini pro. Bilderna postades på sidan SEMC blog och har en design på hårdvaran som påminner väldigt mycket om X10 mini pro, men med några annorlunda knappar under skärmen. Vidare detaljer kring den beryktade kommande mobiltelefonen är få, men det sägs att den kan ha en LCD-multitouchskärm på tre tum med upplösningen 320×480 pixlar och en 800 MHz eller 1 GHz CPU, Adreno GPU och HD-videoinspelning.

I övrigt har modellen på bilderna likt Xperia x10 mini pro det karaktäristiska utdragbara QWERTY-tangentbordet och tros ha operativsystemet Android 2.3. Sony Ericsson har inte släppt något officiellt om denna mobil så vi får se om rykterna stämmer!

Källa: SEMC Blog

Baksida för beryktad Xperia X10 mini pro-uppföljare

Baksida för beryktad Xperia X10 mini pro-uppföljare

Detta inlägg är publicerat i kommande mobiler, Rykten, Sony Ericsson och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam