Ny systersida för HTC Wildfire S: WildfireS.se

Wildfire S är HTC:s kommande Android-mobil som är en uppföljare till Wildfire. Wildfire S erbjuder trots sin relativt låga prislapp på under 3 000 kr, en 5 Megapixel-kamera, DLNA-stöd, enkel nedladdning och delning av appar från Android Market och det senaste operativsystemet Android 2.3 Gingerbread. Wildfire S var tidigare känd som Wildfire 2 och troddes ha fångats på bild i en reklam av HTC.  Nu i efterhand kan det definitivt ha varit Wildfire S i det reklamklippet, fast mobilen ser lite mer beige ut än de närmsta färgerna som kommer finnas; silver och vit. Wildfire S beräknas få ett releasedatum i slutet av Maj 2011, men finns redan nu i ett antal butiker för förhandsbokning på nätet, så som CDON och Netonnet.

På den nya systersidan till HetaMobiler med namnet WildfireS.se så har vi samlat allt du behöver veta om HTC:s nya smartphone, så som bilder, information, bästa priser och inom kort: möjligheten att jämföra abonnemang. Du har väl inte glömt bort att du även kan jämföra Wildfire S med ett gäng andra billiga Android-mobiler på HetaMobiler:s jämförelsesida?

Detta inlägg är publicerat i Android, hetamobiler.se, HTC, kommande mobiler och taggat , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam