HTC Sensation XE, Titan och Radar i Svenska butiker

HTC Sensation XE
HTC Sensation XE

HTC har idag meddelat att de släpper hela tre mobiler i Svenska butiker med modellerna HTC Sensation XE, HTC Titan och HTC Radar.

Sensation XE presenterades i mitten av September i år och kan ses som en uppdaterad musikvariant av HTC Sensation där HTC samarbetat med ljudmärket Beats Audio för att få fram extra bra ljud. Förutom bra ljud så har mobilen en 1.5 GHz processor med dubbla kärnor, en qHD-skärm på 4,3 tum, filminspelning i 1080p och längre batteritid än originalet Sensation tack vare den utökade kapaciteten på 1 730 mAh. HTC Sensation XE kommer som tidigare förväntat att kosta strax under 6 000 kr med prislappen från 5 795 kr utan abonnemang. Läs mer om Sensation XE:s specifikationer

HTC Titan
HTC Titan

HTC Titan är en av HTC:s nya Windowsmobiler och presenterades i början av September. Mobilen kommer att köra det nya operativsystemet Windows Phone 7.5 eller Mango som det också kallas och modellen är riktad mot de som vill använda sin mobil till både jobb och lek. När det kommer till specifikationer hittar vi bland annat en dubbelkärnig processor på 1 GHz, en 8 Megapixel kamera på baksidan, 512 MB RAM-minne och 16 GB internt lagringsutrymme. Titan kommer att gå loss rätt mycket dyrare än vad jag gissade på här tidigare, med en prislapp på 5 995 kr utan abonnemang, jämfört med min gissning på 4 500 – 5 000 kr. Frågan är hur de ska försvara den relativt höga prislappen – om det är Titan:s unibody-design och lutning mot business som ger den ökat värde.

HTC Radar
HTC Radar

HTC Radar presenterades samtidigt som Titan och är även den en mobil med Windows Phone 7.5 och unibody-design. Skillnaden här är ganska stor i både mobilens storlek och dess pris därefter, då skärmen bara är 3.8 tum med en upplösning på 480×800 pixlar. Även kameran är aningen mindre biffig än för Titan med 5 Megapixlar istället för 8, men du får ändå en dubbelkärnig processor på 1 GHz, 512 MB RAM-minne och 8 GB internt lagringsutrymme. Med Radar fokuserar HTC en del på det sociala och dina kontakter och de pushar även en del på deras videotjänst HTC Watch som låter dig hyra och köpa film online. HTC Radar kostar 3 795 kr utan abonnemang.

Alla dessa modeller ska enligt HTC finnas ute i Svenska butiker nu, så det ska bli kul att se hur välkomnandet blir för dem! Källa: HTC

3 reaktioner till “HTC Sensation XE, Titan och Radar i Svenska butiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.