LG Optimus 2X benchmark-testas: Grym CPU, inte så het på grafik

LG Optimus 2X grafik
LG Optimus 2X grafik

CNET har genomfört ett såkallat benchmark-test med den kommande heta mobiltelefonen LG Optimus 2X. CNET använde fyra benchmarking apps tillgängliga i Android Market och ställde Optimus 2X mot de andra Android-mobilerna Samsung Galaxy S, Google Nexus One och HTC Desire HD. I testet framgick det att Optimus 2X är snabb när det kommer till CPU-hastigheter, vilket inte är så konstigt då det är världens första mobiltelefon med dubbla processorkärnor. Vad Optimus 2X ska klara bättre än de andra mobilerna i testet är multitasking, att t.ex. lyssna på musik samtidigt som du tittar på Google Maps-kartor och snabbt byta mellan de olika apparna.

Benchmarks med Optimus 2X, Desire HD, Galaxy S och Nexus One
Benchmarks med Optimus 2X, Desire HD, Galaxy S och Nexus One

LG:s kommande mobil fick däremot sämre poäng i testet på grafik än Galaxy S och Desire HD, vilket är konstigt då mobilen har det nya Nvidia Tegra 2-chipet. Men det kan vara så att grafiken på Optimus 2X inte kommer skina förrän spel optimerade för just Tegra 2 kommer ut vilket lär ge den fördelar framför konkurrenterna. Läs hela testet hos CNET

2 reaktioner till “LG Optimus 2X benchmark-testas: Grym CPU, inte så het på grafik”

    1. Det verkar som att CNET hade skrivit in fel siffror i matrisen när jag läste artikeln, det stämmer alltså som du säger att det ska stå 78.5 på Neocore 3D graphics test för Optimus 2X.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.