Ny iPhone-app: Intel Info Stream: Football

Detta inlägg är sponsrat av Intel

Intel Info Stream: Football är en ny iPhone-app från Intel som på ett lättillgängligt vis låter dig få direktsänd matchinformation, statistik och kommentarer från sociala medier om ditt favoritlag i fotboll. Appen som finns tillgänglig nu i App Store finns för nuvarande bara för iPhone 3GS och senare iPhone-mobiler och med Allsvenskan men den planeras att släppas även till Android och med 180 ledande Europeiska fotbollslag.

Intel Info stream på Engelska
iPhone-appen Intel Info stream på Engelska

Jag har själv provat appen och min uppfattning är att det känns som att appen är lite hastigt utskickad av Intel och tyvärr nästan i ett test-stadium. Den kändes lite släpig när jag flippade genom hemskärmen med de olika valen för statistik och information. På flera av undersidorna med statistik visades det några underliga procentsiffror men ingen annan information. Ett annat problem jag såg var att när jag genom appen tittade på vad twittrare hade sagt om Allsvenskan-laget Djurgården jag valt så kom det bara upp en enda tweet. Här kommer det säkert trilla in fler, men Intel kan säkert förfina integrationen av de sociala medierna Twitter och Facebook allt eftersom fler får upp ögonen för appen. En stor nackdel jag upptäckte med appen är att den inte verkade stöda multitasking. Jag kunde till exempel inte titta på statistik för ett lag, byta till en annan app och tillbaka – för då startades istället Info Stream om.

Hemskärmen i Intel Info stream: Fotboll
Hemskärmen i Intel Info stream: Football
Snacket om lagen i sociala medier kallat "supporterljud" i Intel Info Stream: Fotboll
Snacket om lagen i sociala medier kallat "supporterljud" i Intel Info Stream: Football

Förhoppningsvis kommer Intel förbättra deras app för en ny version, vilket de definitivt lär göra i och med att den kommer ha fler lag än Allsvenskan inom kort. Trots att jag inte är något större fan av fotboll så ser jag en rätt bra potential med Intel:s Info stream-tjänster då du på ett snyggt och lättöverskådligt sätt får reda på kul information, vilket säkert skulle kunna tillämpas på många andra saker än fotboll. Jag tycker också det skulle vara spännande att se appar från Intel med samma gränssnitt fast om andra ämnen än sport, till exempel om vädret, sociala medier eller liknande om jag brainstormar lite snabbt.

Läs mer information om Intel Info Stream: Football-appen till iPhone här

Tack till Intel som sponsrade inlägget för denna app!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.