Recension: Case It Executive Leather Flip Case för iPhone 4/iPhone 4S

Case It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S
Case It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S

Första recensionen här på Hetamobiler blir för ett skal i läder testat med en iPhone 4. Case It Executive Leather Flip Case är ett läderskal som passar till iPhone 4 och iPhone 4S. Skalet täcker både fram- och baksidan men med åtkomst till knapparna på sidorna, hörlursjacket och power-knappen på toppen samt ett hål för kameran på baksidan. Det första som slår mig när jag använder skalet är hur jag får den nostalgiska känslan av en mobiltelefon med flip-design eller clamshell-utförande likt hur de brukade byggas när mobiler fortfarande hade fysiska knappsatser.

Lädret känns bra i handen och mobilen sitter bra i skalet men när man håller i mobilen för att prata i den så känns det lite som att man kommer få bottendelen av skalet på munnen om man inte viker bak det. Jag hade gärna haft en lite mer klick-känsla för den magnet i toppen av skalet som håller det stängt. Nu har jag inte vågat köra några tester genom att tappa min stackars gamla iPhone 4 med skalet på, men detta är inte ett skal specialtillverkat med stötdämpning i åtanke, dock så borde den skydda mot repor på fram och baksidan, men inte på sidorna och toppen som är exponerade för åtkomst.

Bilder

Case It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S framsidaCase It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S baksidaCase It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S profilCase It Executive Leather Flip Case iPhone 4/iPhone 4S öppen

Fördelar:

+Bra pris (under 200 kr)
+Bra kvalitet
+ Sitter bra i skalet, inget som halkar runt

Nackdelar:
– Magneten i toppen hade gärna fått ha högre kvalitet
– Bottendelen av skalet kan kännas vara i vägen under samtal
– Hade utan några problem kunna ha haft något extra, som kreditkortshållare eller förmåga att ställa upp i olika vinklar för filmvisning på bord

Tack till Mobilefun som nyligen öppnat nätbutik i Sverige för recensionsexemplaret! Du kan hitta skalet hos dem för 168 kr i skrivande stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.