Samsung Galaxy Note släpps i Storbritannien den 17:e November

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note som du kunde läsa om här tidigare är med sin stora 5.3″ Super-AMOLED skärm vad som närmast kan beskriva som en blandning mellan en mobiltelefon och surfplatta. Denna enhet har nu fått ett förvånande releasedatum för Storbritannien så tidigt som den 17:e November.

Mobilen kommer ha en dubbelkärnig 1.4 GHz processor, köra Android 2.3 och ha den rejäla upplösningen 1280×800 pixlar på den stora skärmen. Även bilderna du tar blir stora och högupplösta med Galaxy Note:s kamera på baksidan på 8 Megapixlar och den på framsidan på 2 Megapixlar. Mobilen/surfplattan stöder även filminspelning i 1080p och för att orka med allt detta har den ett lite rejälare batteri än vanligt på massiva 2 500 mAh.

Vad som gör Galaxy Note att den liknar en surfplatta ännu mer förutom en mobiltelefon, är den medföljande stylus-pennan- något som annars är vanligt för just surfplattor som Lenovo ThinkPad och ASUS Eee Slate B121.
Mobilen visades först upp på IFA 2011-mässan och har sen dess fått vad Samsung beskriver som en överväldigande respons. Detta har säkert gjort att Samsung tryckt på att få ut mobilen ännu snabbare än tidigare förväntat och den kommer nu alltså släppas från och med mitten av November i UK bland stora operatörer, utvalda butiker och nätbutiker.
Ett datum för när Samsung Galaxy Note når Sverige eller vilket pris denna best kommer att få återstår att se, men antagligen borde releasen ligga rätt tätt inpå den för Storbritannien och priset följa därefter när det blir utannonserat. Källa: Eurodroid
Samsung Galaxy Note baksida
Samsung Galaxy Note baksida

En kommentar till “Samsung Galaxy Note släpps i Storbritannien den 17:e November”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.