Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6 presenteras: mobilen du inte kan ringa med

Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6
Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6

Ibland släpps det vissa produkter där man undrar vilken målgruppen är egentligen. Nyligen presenterade Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6 faller in i den kategorin, då den på pappret är som en mobiltelefon i det lägre segmenten- bara det att du inte kan ringa med den. Så som namnet antyder så krävs det att du har tillgång till en Wi-Fi uppkoppling för att kunna koppla upp din Galaxy S Wi-Fi. Siffrorna 3.6 i namnet står för enhetens skärmstorlek som är på 3.6 tum och den har en 1 GHz TI-processor, samt en kamera på framsidan med okänd storlek och en på baksidan på 2 Megapixlar.

Galaxy S Wi-Fi 3.6 kan väl ses lite som en iPod Touch fast för Android, fast minus samma fokus på musik och med Android Gingerbread istället för Apple iOS. För de som ändå vill ha en Galaxy S egenskaper för att kunna surfa och använda program, men av någon anledning inte behöver kunna ringa så är den här mediaspelaren(?) passande.

Känner du att detta är något för dig så kommer Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6 komma i både en version med 16 GB och 32 GB lagringsutrymme för $242 (1 555 SEK) respektive $275 (1 766 SEK). Enheten kommer släppas i Storbritannien med ett okänt datum och i Sverige är det fortfarande okänt vilka exakta priser och vilket releasedatum vi får här om den även når oss. Källa: Pocketnow

En kommentar till “Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6 presenteras: mobilen du inte kan ringa med”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.