[Sponsrat inlägg] Framtiden är streaming

Detta inlägg är sponsrat

Livestreaming av fotboll i mobilen

Vi lever mitt i en revolution av hur videor konsumeras runt om i världen, och allt detta tack vare en enda metod för dataleverans: streaming . Pionjärerna i början av 2000-talet , streamade passagen av data längs en digital anslutning i en kontinuerlig ström – ansluten med en video , vilket betyder att den information som mediet består av levererades byte efter byte , och erbjöd kontinuerlig uppspelning av videor till slutanvändaren.
Streaming användes först kommersiellt redan på 1950-talet , som ett medel för att spela telefonmusik – den där hemska , hoppiga musiken som alltid brukade (och ibland fortfarande ) spelas upp när någon i ett callcenter låter dig vänta på att de skall komma till luren . På 2010-talet har tekniken för streamas verkligen utvecklats, en högre bandbredd möjliggör betydligt större mängder data som kan streamas på en gång , vilket innebär mycket högre kvalitet på video och ljud som nu kan spelas utan avbrott . Numera är en stor del av de videor vi tittar på streamade.

TV Catch-up

Ett av de populärt program för streaming är “tv- catch – up-tjänster” , vilket gör att användare kan titta på tidigare visade avsnitt av sitt favorit tv-program med hjälp av sin smartphone , tablet , bärbara dator, stationära dator eller en Internet -anpassad TV . TV catch – up-tjänster är särskilt praktiska för användare som föredrar att leta efter gömda TV-skatter efter kategori och se vad de vill , när de vill .
Det faktum att om en kostnadsfri laglig tjänst inte tillhandahålls av en kanal kommer tittarna att hitta en olaglig plats för att titta på denna kanals program på något sätt , gör det ekonomiskt förnuftigt för TV-kanaler att erbjuda en streaming-tjänst , genom vilken de kan skydda och vårda sina egna kommersiella intressen .

Live-sport streaming upplevelser

En av de viktigaste faktorerna bakom den explosion av streamade media runt om i världen har varit den explosionsartade ökningen av direktsänd sport streaming . Nyckeln till framgången med live sport streaming , är att det ger tittarna möjlighet att se sina favoritmatcher live, oavsett var de är – genom en smartphone , surfplatta eller laptop . Detta innebär att fansen aldrig behöver missa en match igen på grund av att de är på väg hem från jobbet , borta i affärer , etc. År 2013 kan du se fotboll på tv på http://www.tittafotbollonline.se i princip var som helst i världen , allt tack vare streaming-tekniken.

Detta inlägg är publicerat i Mobilmarknaden och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
  • Gillade du det här? Pusha!
  • Reklam

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Reklam