Uppdatering till Android 4.0 för Samsung Galaxy S II släppt idag

Android 4.0 för Samsung Galaxy S II är nu ute!
Android 4.0 för Samsung Galaxy S II är nu ute!

I mitten av December 2011 hette det att Samsung Galaxy S II tillsammans med Galaxy Note skulle få Android 4.0 under ”Q1 2012”. Samsung i Filippinerna gav förra veckan ut ”officiell” information om att Samsung Galaxy S II skulle få en uppdatering till Amdroid 4.0 den 10:e Mars. Denna information blev sedan förnekad av Samsungs huvudkontor. Nu har dock huvudkontoret själva gått ut på Twitter med att uppdateringen kommer att börja skickas ut idag till Europa och däribland vi Svenskar.

Uppdateringen till Ice cream sandwich för Galaxy S II innehåller bland annat kul nyheter som upplåsning med ansiktsigenkänning, förbättrad multi-tasking, en dataanvändnings-funktion känd från Samsung Galaxy Nexus.

När Samsung i Filippinerna pratade om uppdateringen så verkade det som att den först bara skulle släppas till ägare av en upplåst version, alltså att de med operatörsbundna Galaxy S II:s skulle få vänta. Som det verkar nu så släpps uppdateringen till alla oavsett typ operatör, men skriv gärna i kommentarerna du som har en Galaxy S II om du fått tillgång till uppdateringen eller inte! Källa: @SamsungMobile på Twitter genom Pocketnow

En kommentar till “Uppdatering till Android 4.0 för Samsung Galaxy S II släppt idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.