Panasonic Eluga får detaljer och bilder

Panasonic Eluga
Panasonic Eluga

Panasonic som inte direkt är kända för mobiltelefoner, gick tidigare ut med att de skulle släppa Androidmobilen Panasonic Eluga i Europa nu i Mars. Panasonic har nu släppt lite mer detaljer och bilder för Eluga, men samtidigt har de också flyttat fram releasedatumet. Japan kommer fortfarande få mobilen i slutet av Mars, men för oss i Sverige är det lite mer otydligt, men det ser ut att luta mot April.

Panasonic Eluga placerar sig med sina specifikationer i det lite högre skicket av moderna smartphones, med en dubbelkärnig processor på 1 GHz och en 4,3 tum stor qHD-skärm med upplösningen 960 x 540 pixlar. Under skalet hittar du även 1 GB RAM-minne och NFC-stöd och som tidigare nämnt kommet Eluga köra Android, mer specifikt av versionen 2.3.5 och en uppdatering till Ice cream sandwich är planerad till sommaren 2012. Andra specifikationer inkluderar 8 GB internt lagringsutrymme (kan utökas med SD-minneskort), en 8 Megapixlars kamera med digital zoom, Bluetooth 2.1, DLNA-stöd och 1 550 mAh i batterikapacitet vilket ska ge 300 h i standby-tid och 240 minuter i taltid.

Baksida på Panasonic Eluga som syns här i silver och svart
Baksida på Panasonic Eluga som syns här i silver och svart

Förutom detta så är Eluga likt mobiler som Motorola Defy+, Samsung Galaxy Xcover och Sony Ericsson Xperia active – vattentät och dammsäker, vilket är något som verkligen framhävs på Panasonic:s hemsida. Något pris har Panasonic inte heller gått ut med, men att döma av specarna lär Eluga kosta runt 5-6 000 kr när den till slut når oss i Sverige. Källa: Pocketnow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.